Braziliaanse bonbons

Braziliaanse bonbons

Braziliaanse bonbons: een onweerstaanbaar lekker hapje

Wilt u graag een lekker hapje serveren? Iets waar uw gasten van opkijken en denken: “wauw!” Probeer dan eens de Braziliaanse bonbons van Betty's Brigadeiro. Deze bonbons zijn hapjes die je niet overal tegenkomt. Ze zijn dus zeker uniek. Daarnaast zijn ze ook nog eens onweerstaanbaar lekker en niet te vergeten, gezonder dan andere chocoladesnacks! Wil je hapjes serveren die opvallen? Bestel vandaag dan nog uw portie bonbons!

Bonbons uit Brazilië van Betty's Brigadeiro

Bij Betty's Brigadeiro kunt u terecht voor de lekkerste lekkernijen met chocola. Eén van onze favorieten zijn toch echt wel de Braziliaanse bonbons. Uniek, lekker en gezond. Voor ons betekent dat de perfecte balans. Niet voor niets zijn ze een grote hit in Brazilië. Waarom ze niet hier proberen? Wilt u altijd al Braziliaanse bonbons proeven? Dit is uw kans! Bekijk direct onze webshop en kies uw favoriet uit!

Wat zijn Braziliaanse bonbons?

Braziliaanse bonbons worden ook wel brigadeiros genoemd. Deze bonbons zijn eigenlijk een soort chocoladetruffels met hagelslag. In Brazilië kunt u ze vooral veel tegenkomen op verjaardagen. Ze dienen daar namelijk als hapje. Net zoals hier in Nederland vaak worst en kaas als hapje gegeten wordt, hebben ze in Brazilië bonbons. Er zijn veel verschillende soorten van deze bonbons. Ook zijn er verschillende varianten gemaakt op de traditionele brigadeiros. Zo is er de beijinhos. Dit komt in de buurt van de traditionele Braziliaanse bonbon, maar is een variant waar kokos in wordt gebruikt. Op die manier zijn er nog veel meer verschillende soorten varianten met verschillende smaken.

Braziliaanse bonbons

De ingrediënten

De bonbons zijn redelijk simpel te maken, u zou ze ook zelf kunnen maken. De ingrediënten in de bonbons zijn voornamelijk melk en cacao. Bij Betty's Brigadeiro zijn de Braziliaanse bonbons op de traditionele, Braziliaanse manier gemaakt. Daarnaast zijn alle producten van Betty's Brigadeiro vegan en glutenvrij. Bij ons kunt u terecht voor lekkere en gezonde bonbons, zonder dat het u te veel moeite, tijd of geld kost. Bestel vandaag nog uw favoriet!

Wat wij nog meer verkopen

Naast brigadeiros bestellen, kunt u bij onze winkel voor nog veel meer terecht. Wij verkopen namelijk nog veel meer lekkernijen met chocola. Hierbij kunt u denken aan chocoladerepen, fudge, truffels of een relatiegeschenk van chocola. Onze producten zijn ook erg geschikt voor verschillende gebeurtenissen en feesten zoals babyshowers, bruiloften, verjaardagen en natuurlijk is chocola altijd een goed idee als cadeau.

Volg ons op Social Media

Nathalie Booij
Nathalie Booij
2023-01-27
Voor al mijn 60 teamleden heb ik als kerstcadeau per post een doosje van 9 stuks besteld bij Betty's Brigadeiro. Het was echt een groot succes! Vanuit het hele land kreeg ik appjes van verraste medewerkers. Ik kon op maat een sleeve aanleveren en een kaartje met tekst. Daarnaast hoefde ik alleen maar de adressen aan te leveren en had ik geen omkijken naar de verzending. De doosjes zagen er prachtig uit en de Brigadeiro's waren fantastisch lekker!
Frank Bloed
Frank Bloed
2023-01-14
Veelzijdig en verassend in smaak en presentatie. Absoluut een aanrader!! Voor als je een keer iets anders dan anders wilt. 🎉🎊😋
Wieger Bok
Wieger Bok
2023-01-14
De brigadeiro's van Betty zijn super lekker en erg leuk om als relatiegeschenk te geven. Ik kom zeker terug!
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.