Relatiegeschenk chocola

Relatiegeschenk chocola

Relatiegeschenk chocola bestellen

Bent u op zoek naar het perfecte relatiegeschenk? Weet u niet goed wat u moet geven en wilt u dit keer met iets origineels aankomen? Geef dan eens een lekker relatiegeschenk van chocola. De chocola van Betty's Brigadeiro is zowel lekker als gezond, en ook nog eens glutenvrij! Zo kan iedereen genieten van uw mooie én lekkere relatiegeschenk. Benieuwd hoe ons relatiegeschenk er uit ziet? Bekijk direct ons assortiment!

Geen betere relatiegeschenk dan chocola

Wat maakt een relatiegeschenk van chocola nou zo leuk? Wanneer u het bij ons bestelt kan het gepersonaliseerd worden, is het uniek en ook nog eens erg lekker! Bovendien is de chocola van Betty's Brigadeiro ook nog eens gezond. Met dit relatiegeschenk weet u zeker dat er ook écht gebruik van wordt gemaakt. Want wie kan er nou zo’n heerlijk stuk chocola weerstaan? Hmmm lekker! Koop vandaag nog uw gepersonaliseerde relatiegeschenk van chocola en verras uw personeel!

Wanneer gebruikt u een relatiegeschenk van chocola?

Men geeft vaak een relatiegeschenk van chocola aan mensen die ze kennen via het werk. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijf die haar personeel een cadeau wilt geven. Dit kan bijvoorbeeld om een feestdag zijn, om een bepaalde mijlpaal te vieren, voor een verjaardag, pensioen, of omdat het gewoon leuk is. Er zijn genoeg redenen te bedenken voor het geven van een relatiegeschenk. Het geven van zo’n geschenk laat zien dat u als bedrijf uw personeel waardeert. 

Relatiegeschenk chocola

Wat wij aanbieden in onze winkel

Betty's Brigadeiro biedt u meer aan dan alleen relatiegeschenken van chocola. In onze winkel hebben wij van allerlei lekkernijen beschikbaar, zoals truffels, bonbons en fudge. De meeste van onze producten zijn gemaakt van of met chocola. Denk aan chocolade repen, pakketten en ook Braziliaanse bonbons. Ook kunt u bij ons (zoals onze naam al doet vermoeden) de lekkerste brigadeiros bestellen. Benieuwd naar de producten die wij verkopen? Bekijk snel ons assortiment!

Verantwoorde ingrediënten

Wanneer u bij ons een relatiegeschenk bestelt, weet u zeker dat de chocola gezond en verantwoord is. Alle lekkernijen die u bij ons kunt bestellen zijn gemaakt met verantwoorde ingrediënten. Ook zijn onze producten vegan, glutenvrij en proberen we zo min mogelijk suiker te gebruiken. Deze manier van het maken van de chocola, wordt ook gebruikt bij de Braziliaanse bonbons, de brigadeiros en alle andere producten in de winkel! Wilt u meer informatie over de gebruikte ingrediënten, of heeft u een vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Volg ons op Social Media

Nathalie Booij
Nathalie Booij
2023-01-27
Voor al mijn 60 teamleden heb ik als kerstcadeau per post een doosje van 9 stuks besteld bij Betty's Brigadeiro. Het was echt een groot succes! Vanuit het hele land kreeg ik appjes van verraste medewerkers. Ik kon op maat een sleeve aanleveren en een kaartje met tekst. Daarnaast hoefde ik alleen maar de adressen aan te leveren en had ik geen omkijken naar de verzending. De doosjes zagen er prachtig uit en de Brigadeiro's waren fantastisch lekker!
Frank Bloed
Frank Bloed
2023-01-14
Veelzijdig en verassend in smaak en presentatie. Absoluut een aanrader!! Voor als je een keer iets anders dan anders wilt. 🎉🎊😋
Wieger Bok
Wieger Bok
2023-01-14
De brigadeiro's van Betty zijn super lekker en erg leuk om als relatiegeschenk te geven. Ik kom zeker terug!
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.