Smaken

Betty's Brigadeiro's

Brigadeiro

Melk-chocolade

Melk-chocolade

Dit is Dé Brigadeiro zoals hij het liefst gegeten wordt. Lekker smeuïg en krachtig van smaak.Belangrijkste ingrediënten en allergenen: Melk, Belgische Callebaut chocolade 54% cacao & Callebaut melkchocolade 54% cacao vermicelli topping. Gluten- noten vrij, bevat melk., vegetarisch.

Brigadeiro

Limoen

Limoen

Overheerlijke Witte Callebaut chocolade gecombineerd met vers geperst limoensap, geven deze Brigadireo een gebalanceerd zuurtje en frisheid mee. Heerlijk aan het eind van een warme zomeravond onder het genot van een mojito.
Belangrijkste ingrediënten en allergenen: Melk, witte Callebaut chocolade, vers geperst limoensap & witte Callebaut chocolade krullen topping met Limoenschil rasp Gluten- noten vrij, vegetarisch.

Brigadeiro

Appel Kaneel

Appel-Kaneel

De lekkerste Brigadeiro in December. Gebraden appel met een topping van suiker en kaneel.
Belangrijkste ingrediënten en allergenen: Melk, Appel, witte Callebaut chocolade, Suiker, Kaneel Gluten- noten vrij

Brigadeiro

Witte Chocolade

Witte Chocolade

Ben jij niet zo van de bruine chocolade? Ook aan de witte chocolade liefhebbers is gedacht. Probeer onze Brigadeiro Callebaut witte chocolade! Een smeuïge Brigadeiro. Gewoon zoals een Brigadeiro hoort te zijn..
Belangrijkste ingrediënten en allergenen: Melk, witte Callebaut chocolate & krullen topping Gluten- noten vrij, bevat melk. vegetarisch

Brigadeiro

Puur chocolade

Puur chocolade

Een krachtige pure chocolade smaak is wat deze Brigadeiro zijn karakter verleent. Hij vormt ook de basis voor een lijn van Brigadeiro met uitgesproken smaken.
Belangrijkste ingrediënten en allergenen: Melk, pure Callebaut chocolade 70% cacao & cacao nibs topping Gluten- noten vrij, vegetarisch.

Brigadeiro

Puur Cacao nibs

Aardbei

Een krachtige pure chocolade smaak met een topping van 99% pure cacao nibs. is wat deze Brigadeiro zijn karakter verleent. Hij vormt ook de basis voor een lijn van Brigadeiro met uitgesproken smaken.
Belangrijkste ingrediënten en allergenen: Melk, pure Callebaut chocolade 70% cacao & cacao nibs topping Gluten- noten vrij, vegetarisch.

Betty's Brigadeiro Bonbon's

Brigadeiro

Framboos

Framboos

Een krachtige Chocolade smaak prachtig in balans gebracht met een zachte vulling van verse framboos. Door de topping van gevriesdroogde framboos ervaart u eerst de intense smaak van zuivere framboos gevolgd door de krachtige pure Callebaut chocolade en de lieflijke en licht zure smaak van framboos.
Belangrijkste ingrediënten en allergenen: Melk, Callebaut pure chocolade 54% cacao, verse framboos & gevriesdroogde framboos topping. Gluten- noten vrij, vegetarisch.

Brigadeiro

Kokos

Kokos

Door de heerlijke pure kokossmaak waant u zich direct in een Caribisch oord. Ook heerlijk in combinatie met de Brigadeiro Limoen!
Belangrijkste ingrediënten en allergenen: Melk, witte Callebaut chocolade, kokosmelk, kokosmeel, hazelnoot & topping van kokosflakes Gluten vrij, vegetarisch

Brigadeiro

Tiramisu

Tiramisu

Tiramisu zoals Tiramisu hoort te smaken. Wanneer u uw tanden zet in deze brigadeiro dan ervaart us een laagje van pure cacao, gevolgd door een smeuïge witte chocolade, mascarpone vulling (bevat ook Disarono Amaretto en Espresso), waarna u in de kern op een stukje echte biscuit stuit gedrenkt in Amaretto, Een smaak ervaring die u niet zo snel zult vergeten. Dat is Italiaans genieten op zijn best.
Belangrijkste ingrediënten en allergenen: Melk, Callebaut melkchocolade 54% cacao, mascarpone, Espresso, Disaronno Originale Amaretto, biscuit & topping van pure cacao. Notenvrij, vegetarisch. Bevat Alcohol (Nix 18)

Brigadeiro

Pistache

Pistache

Voor de Pichtache liefhebbers hebben wij Witte Callebaut chocolade met dit lekkere groene nootje gecombineerd. Het resultaat: Tja overtuigt u zich zelf.
Belangrijkste ingrediënten en allergenen: Melk, witte Callebaut chocolade, Pistache noten & Pistache noten topping Gluten vrij, vegetarisch.

Brigadeiro

Vijg

Vijg

Voor de liefhebber van tropische smaken! Een vullingen van passievrucht, omhult met een knapperig laagje witte Callebaut chocolade omhult met gevriesdroogde vijg! Het resultaat: Tja overtuigt u zich zelf.
Belangrijkste ingrediënten en allergenen: Melk, witte Callebaut chocolade, Vijg & passievrucht. Gluten vrij, vegetarisch.

Brigadeiro

Oreo

Oreo

Eigenlijk is het qua smaak een Oreo koekje, maar dan in een ronde vorm en lekker smeuïg, zoals je dat van een Brigadeiro mag verwachten.Belangrijkste ingrediënten en allergenen: Melk, witte Callebaut chocolade, Oreo crumble & Oreo crumble topping Noten vrij, vegetarisch, bevat gluten.

Brigadeiro Toppings

 • Callebaut Aardbei Chocokrullen (cacao: 30%) ,Heerlijke Belgische chocolade. Bevat melk, soya. Niet geschikt voor vegetariërs, bevat natuurlijke kleurstof E120.
 • Callebaut karamel chocokrullen (cacao: 22,9%) Heerlijke Belgische chocolade. Bevat melk, Vegetarisch
 • Callebaut Puur Chocolade hagel (min cacao: 38,4%) Heerlijke Belgische chocolade. Bevat melk, Vegetarisch
 • Callebaut Melk Chocolade hagel (min cacao: 27,8%) Heerlijke Belgische chocolade. Bevat melk, Vegetarisch
 • Callebaut Witte Chocolade hagel (min cacao: 22,5%) Heerlijke Belgische chocolade. Bevat melk, Vegetarisch
 • Callebaut Puur Chocolade flakes (min cacao: 38,4%) Heerlijke Belgische chocolade. Bevat melk
 • Callebaut Puur Chrisppearls Heerlijke Belgische chocolade. Bevat melk, Soya, Arabische gom. Vegetarisch
 • Frambozen 100% gevriesdroogde frambozen. Vegan
 • Pistache noten 100% Pistache noten. Vegan
 • Amandelen 100% Amandel. Vegan
 • Kokos schraapsel 100% kokosschraapsel. Vegan
 • Cacao nibs 100% cacao. Vegan
 • Puur Chocolade schraapsel. Vegan

Volg ons op Social Media

Nathalie Booij
Nathalie Booij
2023-01-27
Voor al mijn 60 teamleden heb ik als kerstcadeau per post een doosje van 9 stuks besteld bij Betty's Brigadeiro. Het was echt een groot succes! Vanuit het hele land kreeg ik appjes van verraste medewerkers. Ik kon op maat een sleeve aanleveren en een kaartje met tekst. Daarnaast hoefde ik alleen maar de adressen aan te leveren en had ik geen omkijken naar de verzending. De doosjes zagen er prachtig uit en de Brigadeiro's waren fantastisch lekker!
Frank Bloed
Frank Bloed
2023-01-14
Veelzijdig en verassend in smaak en presentatie. Absoluut een aanrader!! Voor als je een keer iets anders dan anders wilt. 🎉🎊😋
Wieger Bok
Wieger Bok
2023-01-14
De brigadeiro's van Betty zijn super lekker en erg leuk om als relatiegeschenk te geven. Ik kom zeker terug!
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.