Klachten

Klachtenprocedure

Betty’s Brigadeiro besteedt de grootste zorg aan de bereiding, verpakking, opslag en verzending van haar producten. Omdat wij voor de verzending echter afhankelijk zijn van derden kan Betty’s Brigadeiro geen verantwoording nemen voor het beschadigd raken van het product tijdens verzending. Tenzij de oorzaak ligt in een ondeugdelijke verpakking.

Mocht u na ontvangst van uw product een gebrek vast stellen (een ondeugdelijk product of verpakking) dan kunt u (binnen 24 uur na ontvangt van het product)* aanspraak maken op onze kwaliteitsgarantie. U kunt hiervoor op onze website een klachtenformulier invullen. Het is belangrijk dat u alle gegevens invult en ook één of twee foto’s toevoegt van het door u gereclameerde product. Op deze foto’s moet het gebrek zo goed mogelijk zichtbaar zijn. Op het klachtenformulier kunt u tevens aangeven of u een nieuw product geleverd wilt krijgen mocht uw klacht gegrond worden verklaard, of dat u liever uw aankoopbedrag incl. verzendkosten retour ontvangt.

De wet schrijft voor dat wij binnen 14 dagen op uw klacht moeten reageren. Wij streven er naar dit binnen een werkweek te doen.
Wanneer wij uw klacht gegrond verklaren zullen wij de door u gewenste keuze uitvoeren. Mochten wij meer informatie van u nodig hebben dan zullen wij daarvoor contact met u opnemen.

Klachten en reclamaties kunnen nooit groter zijn dan het door u aangekochte bedrag inclusief verzendkosten.
Betty’s Brigadeiro wijst eventuele gevolgschade daarom dan ook uitdrukkelijk af. Tenzij het om een wettelijke verplichting gaat waaraan Betty’s Brigadeiro gehouden is in het kader van voedselveiligheid.

* De producten van Betty’s Brigadeiro zijn allemaal ambachtelijk en met de hand gemaakt. Het betreft verse producten met een beperkte houdbaarheid. Daarnaast is de wijze van opslag bij u thuis van invloed op de houdbaarheid van het product. Om deze reden kan Betty’s Brigadeiro alleen een kwaliteitsgarantie geven tot 24 uur na ontvangst.

Klachtenformulier
(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

*Een niet volledig ingevuld formulier kan niet in behandeling worden genomen.

  Ik wil graag

  Volg ons op Social Media

  Nathalie Booij
  Nathalie Booij
  2023-01-27
  Voor al mijn 60 teamleden heb ik als kerstcadeau per post een doosje van 9 stuks besteld bij Betty's Brigadeiro. Het was echt een groot succes! Vanuit het hele land kreeg ik appjes van verraste medewerkers. Ik kon op maat een sleeve aanleveren en een kaartje met tekst. Daarnaast hoefde ik alleen maar de adressen aan te leveren en had ik geen omkijken naar de verzending. De doosjes zagen er prachtig uit en de Brigadeiro's waren fantastisch lekker!
  Frank Bloed
  Frank Bloed
  2023-01-14
  Veelzijdig en verassend in smaak en presentatie. Absoluut een aanrader!! Voor als je een keer iets anders dan anders wilt. 🎉🎊😋
  Wieger Bok
  Wieger Bok
  2023-01-14
  De brigadeiro's van Betty zijn super lekker en erg leuk om als relatiegeschenk te geven. Ik kom zeker terug!
  Winkelwagen
  Inloggen

  Nog geen account?

  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.