Brigadeiros bestellen

Brigadeiros bestellen

De allerlekkerste brigadeiros bestellen

Wilt u graag lekkere en traditionele brigadeiros bestellen? Misschien voor een feestje of andere leuke gelegenheid? De lekkerste brigadeiros bestellen doet u natuurlijk bij Betty's Brigadeiro. Met dit lekkere hapje zorgt u er voor dat werkelijk iedereen lekker mee kan genieten. Onze brigadeiros zijn namelijk zowel vegan als glutenvrij. Daarnaast gebruiken wij ook zo min mogelijk suiker. Dit gaat natuurlijk niet ten koste van de heerlijke smaak! Wil je direct brigadeiros bestellen? Bekijk direct onze webshop!

 

Ambachtelijke Brigadeiros bestellen

Brigadeiros bestellen is perfect als hapje voor elke gelegenheid. Ze lijken op chocoladetruffels en vallen bij vrijwel iedereen in de smaak. In Brazilië zijn de brigadeiros erg populair en dat is niet zonder reden! De brigadeiros  zijn ontdettend lekker en vullen goed. In Brazilië worden de brigadeiros vooral op verjaardagen gebruikt als lekker hapje. Wij vinden dat hier in Nederland de brigadeiros ook best vaker mag worden gegeten als hapje. Ze zijn te lekker om niet te serveren! De brigadeiros zijn goed geschikt voor bijvoorbeeld als hapjes op verjaardagen, bruiloften, babyshowers, jubileums en nog veel meer!
 

Tip: Brigadeiros zijn ook super leuk om cadeau om te geven en natuurlijk om te krijgen! Bestel uw lekkere cadeau vandaag nog! Verras iemand die wel iets lekkers heeft verdiend, of trakteer uzelf!

Brigadeiros bestellen

Welke brigadeiros kies je?

Brigadeiros zijn de traditionele Braziliaanse bonbons. Er wordt veel geëxperimenteerd met verschillende varianten, zodat je altijd verrast wordt door ons assortiment. Het is een simpel gerecht, met erg veel lekkere mogelijkheden. De traditionele brigadeiros worden gemaakt met hagelslag. Is dit niet echt uw ding? U kunt ze met allerlei andere toppings bij ons bestellen. Denk bijvoorbeeld aan kokos, karamelvlokken of nootjes! Ook in onze winkel kunt u allerlei verschillende varianten brigadeiros bestellen of direct meenemen. Elke dag maken wij namelijk verse producten. Heeft u dus een verzoek? Laat het ons weten! Wij gaan het voor u maken!

Wat Betty's Brigadeiro voor u kan betekenen

In onze winkel kunt u veel meer dan alleen brigadeiros bestellen. Wij verkopen namelijk ook nog andere lekkernijen met chocolade. Chocoladepakketten, repen, bonbons en ook kunt u bij ons terecht voor een relatiegeschenk van chocola. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook bij deze producten kunt u ons persoonlijk benaderen voor speciale verzoekjes. Zo maken wij uw bestelling geheel gepersonaliseerd. Naast lekkere producten, kunnen wij ook een gehele catering voorzien van lekkere hapjes. Neem daarvoor (en voor alle andere vragen) contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Volg ons op Social Media

Nathalie Booij
Nathalie Booij
2023-01-27
Voor al mijn 60 teamleden heb ik als kerstcadeau per post een doosje van 9 stuks besteld bij Betty's Brigadeiro. Het was echt een groot succes! Vanuit het hele land kreeg ik appjes van verraste medewerkers. Ik kon op maat een sleeve aanleveren en een kaartje met tekst. Daarnaast hoefde ik alleen maar de adressen aan te leveren en had ik geen omkijken naar de verzending. De doosjes zagen er prachtig uit en de Brigadeiro's waren fantastisch lekker!
Frank Bloed
Frank Bloed
2023-01-14
Veelzijdig en verassend in smaak en presentatie. Absoluut een aanrader!! Voor als je een keer iets anders dan anders wilt. 🎉🎊😋
Wieger Bok
Wieger Bok
2023-01-14
De brigadeiro's van Betty zijn super lekker en erg leuk om als relatiegeschenk te geven. Ik kom zeker terug!
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.