Onze Producten

| Bedrijfsrelatiegeschenken | Bruiloften | Buffetten |

Brigadeiro relatiegeschenken

Of u nu op zoek bent naar een attentie voor uw klanten of een presentje om uw eigen personeel blij te verrassen; Betty’s Brigadeiro heeft een passend aanbod. Laat de waarden en kwaliteiten van uw bedrijf niet alleen een zichtbare indruk op uw klanten en personeel achter laten, maar ook een smaakvolle! Door de vele mogelijkheden aan toppings en smaakcombinaties is het zelfs mogelijk een Brigadeiro in uw eigen bedrijfskleuren te maken. “Verantwoord voor mens en milieu genieten van Brigadeiros van premium kwaliteit” Dat is waar Betty’s Brigadeiro voor staat. Onderstreep daarom met een relatiegeschenk van ons nog eens extra de waarde van verantwoord ondernemen! Naast relatiegeschenken verzorgen wij ook buffetten tijdens een bedrijfsborrel, feestelijke opening of een bijzondere gelegenheid! Graag kijken wij met u naar de mogelijkheden. Ook erg leuk als verrassing voor uw personeel tijdens kerst of andere gelegenheid.

Impressie

Bruiloften

Bedankjes:


Wat is er feestelijker dan tijdens jullie grote dag de gasten te verrassen met een buffet van Brigadeiros! Geweldig tijdens de receptie of als dessert tijdens het feest (Sweet table).
De mogelijkheden zijn enorm! Naast een open buffet kunt u ook een Brigadeiro als presentje meegeven als dankjewel! 

Onze voordelen:
- Heel veel smaak variatie
- Zelfs ontwerp van eigen smaak is mogelijk
- Gepersonaliseerde verpakking.

Wedding Sweet Tables:

Onze sweet tabel is werkelijk een genoegen voor het oog en uw smaakbeleving!. De natuurlijke kleuren van bijvoorbeeld: Framboos, Vijg, Pistache, Wit & bruin, geven naast hun luxe uitstraling, hun intense smaak ook een verantwoord snoep gevoel.

Onze voordelen:
- Grote smakenvariatie mogelijk
- Nagenoeg 100% natuurlijke ingrediënten.*
- Geen kunstmatige geur kleur en smaakstoffen
- Verpakkingsmateriaal zo duurzaam mogelijk.
- Volledig handwerk.
- Tafelopmaak regelt u zelf
- Vers voor u bereid enkele dagen voor het feest.
- Via post verstuurbaar.


Onze prijs: voor 25 personen 112,00 Euro. Onze Brigadeiros zijn bitesize en daarom rekenen wij op 3 per persoon. Dit komt neer op 75 Brigadeiros voor 25 personen.

Shop

Volg ons op Social Media

Nathalie Booij
Nathalie Booij
2023-01-27
Voor al mijn 60 teamleden heb ik als kerstcadeau per post een doosje van 9 stuks besteld bij Betty's Brigadeiro. Het was echt een groot succes! Vanuit het hele land kreeg ik appjes van verraste medewerkers. Ik kon op maat een sleeve aanleveren en een kaartje met tekst. Daarnaast hoefde ik alleen maar de adressen aan te leveren en had ik geen omkijken naar de verzending. De doosjes zagen er prachtig uit en de Brigadeiro's waren fantastisch lekker!
Wieger Bok
Wieger Bok
2023-01-14
De brigadeiro's van Betty zijn super lekker en erg leuk om als relatiegeschenk te geven. Ik kom zeker terug!
Frank Bloed
Frank Bloed
2023-01-14
Veelzijdig en verassend in smaak en presentatie. Absoluut een aanrader!! Voor als je een keer iets anders dan anders wilt. 🎉🎊😋
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.