Buffetten

Brigadeiro buffet.

Brigadeiros zijn in Brazilië onmisbare snacks tijdens belangrijke feesten. Denkt dan bijvoorbeeld aan huwelijken, babyshower en verjaardagen. Deze staan in buffetvorm opgesteld voor de gasten om er een of twee, of meer… te nemen. De vele mogelijkheden om in smaak en uiterlijk te variëren maken van onze Brigadeiro een zeer geschikte snack voor bijna elke feestelijke gebeurtenis. Van heel gezellig (meer een High tea) tot heel uitgebreid (Huwelijksfeest). Wij denken graag met u mee!

Impressie

Volg ons op Social Media

Nathalie Booij
Nathalie Booij
2023-01-27
Voor al mijn 60 teamleden heb ik als kerstcadeau per post een doosje van 9 stuks besteld bij Betty's Brigadeiro. Het was echt een groot succes! Vanuit het hele land kreeg ik appjes van verraste medewerkers. Ik kon op maat een sleeve aanleveren en een kaartje met tekst. Daarnaast hoefde ik alleen maar de adressen aan te leveren en had ik geen omkijken naar de verzending. De doosjes zagen er prachtig uit en de Brigadeiro's waren fantastisch lekker!
Frank Bloed
Frank Bloed
2023-01-14
Veelzijdig en verassend in smaak en presentatie. Absoluut een aanrader!! Voor als je een keer iets anders dan anders wilt. 🎉🎊😋
Wieger Bok
Wieger Bok
2023-01-14
De brigadeiro's van Betty zijn super lekker en erg leuk om als relatiegeschenk te geven. Ik kom zeker terug!
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.